www.brajcino.mk MK      EN
Почуствувај ја божествената убавина
Галерија - Discover Brajcino

     Здружението за поттикнување одржлив развој од Брајчино во соработка со Волонтерски центар Скопје во периодот од 03-13 јуни, одржаа работилница "Discover Brajcino" со цел разубавување на центарот на селото чистење на дивите допонии во и околу селото и обележување на пешачки патеки до локалните цркви и манастири.

    Во оваа работилница учествуваа луѓе од повеќе држави од Европа како и жителите на селото помогнати со средстава од европската комисија при Европската унија.

  

Прикажи ги сите слики вертикално на една страна Прикажи слајдшоу

07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07
07