www.brajcino.mk MK      EN
Почуствувај ја божествената убавина
Сместување

Вила Костовски

Вилата се наоѓа веднаш до течението на Брајчинска река, располага со 11 легла сместени на вториот спрат, заедничка кујна, дневен простор и бања ...

Дознај повеќе

Вила Шуковски

Вилата се наоѓа во долна маала, располага со 6 легла, заедничка кујна, дневен простор и бања. Прекрасно место за одмор и релаксација...

Дознај повеќе

Вила ЛиваЕ

Вилата се наоѓа во близина на течението на Брајчинска река, располага со 8 легла,  заедничка кујна, дневен простор и бања. Вилата нуди пркрасен двор ...

Дознај повеќе

Манастир св.Петка

Манастирот св. Петка оддалечен е 800 метри од селото опкружен со прекрасна природа и поглед кон Преспанското Езеро. До него можи да се пристигни пешки за 20 мин ...

Дознај повеќе