ВИЛА ЛИВАЕ

Вилата се наоѓа во близина на течението на Брајчинска река, располага со 8 легла,  заедничка кујна, дневен простор и бања. Вилата нуди пркрасен двор …

КОНТАКТ:

Тел:  071 339 942

Email: kostovski_saso@yahoo.com

ВИЛА КОСТОВСКИ

Вилата се наоѓа во долна маала, располага со 6 легла, заедничка кујна, дневен простор и бања.

Прекрасно место за одмор и релаксација…

КОНТАКТ:

Тел:  070 507 367

Email: d.kostovska@hotmail.com

ВИЛА РАСКРСНИЦА

Вилата се наоѓа веднаш до течението на Брајчинска река, располага со 11 легла сместени на вториот спрат, заедничка кујна, дневен простор и бања …

КОНТАКТ:

Тел:  075 796 796

Email: vila.raskrsnica@gmail.com

СМЕСТУВАЊЕ – Манастир св.Петка

Манастирот св. Петка оддалечен е 800 метри од селото опкружен со прекрасна природа и поглед кон
Преспанското Езеро. До него можи да се пристигни пешки за 20 мин, или со возило, но по калдрмен пат. Располага со сместувачки капацитет од вкупно 20 легла распоредени во неколку соби со автетнтичен амбиент, посебни туш кабини , тоалети и во целост опремена кујна.

КОНТАКТ:

Тел:  075 649 038

БРАЈЧИНО ВИ ПОСАКУВА ТОПЛО ДОБРЕДОЈДЕ…

Гостопримливоста и топлината на жителите на Брајчино никогаш нема да ве остави рамнодушни….